top of page

Ben je op zoek naar een dagbesteding in omgeving Gilze, Breda, Waalwijk, Tilburg en Oosterhout?

Als je op zoek bent naar een persoonlijke en kleinschalige dagbesteding in omgeving Gilze, Breda, Waalwijk, Tilburg en Oosterhout, ben je bij Den Onvermoeiden aan het juiste adres. Wij zijn een dagbesteding voor jonge en oudere mensen met een verstandelijke beperking en verwelkomen je graag als je…

 

… op zoek bent naar een dagbesteding waar men veel plezier kan beleven.

… behoefte hebt aan gevarieerde activiteiten.

… structuur en regelmaat in de vorm van vaste begeleiders belangrijk vindt.

… je in een rustige, fijne en unieke omgeving verder wil ontwikkelen en groeien als persoon.

… een dagbesteding zoekt waar je jezelf kan zijn. 

 

Bij dagbesteding Den Onvermoeiden weten we hoe belangrijk de bovenstaande aspecten voor een vervuld en gelukkig leven zijn. Daarom zetten we ons dag in dag uit in om dit voor onze cliënten te realiseren. We vertellen je graag meer over hóe we dit doen.

Onze activiteiten

We begrijpen als geen ander dat het leuk is om jezelf met diverse activiteiten bezig te houden. Daarom bedenkt ons team (vaak in samenwerking met de cliënten) de leukste activiteiten voor een gevarieerd dagprogramma. Deze activiteiten delen we op in drie hoofdthema’s:

Creativiteit

Wanneer je creatief bezig bent, vliegt de tijd als het ware voorbij en voel jij je op het einde van de dag voldaan. Onze cliënten halen het grootste plezier uit het creëren van mooie kunstwerken. Daarom dagen we ze regelmatig uit door middel van verschillende creatieve projecten. 

 

Van het schilderen van bekende artiesten op doek, het maken van kunstkeramiek in de vorm van mooie schalen, vazen en bloempotten tot het transformeren van spijkerstof tot badmatten, kussens, doeken en spreien: bij ons kunnen creatievelingen zich helemaal uitleven!

 

Bekijk onze meest recente creaties in onze webshop.

Ondernemen

Naast de kunstprojecten houden we ons ook buitenshuis bezig met de leukste ondernemingen. Zodoende vind je ons regelmatig in onze tuin waar we graag met zijn allen tuinieren. Daarnaast zorgen we gezamenlijk voor onze huisdieren - een lieve dwerghamster en onze snorrende mulderskatjes. Ideaal voor de dierenliefhebber!

 

Uitjes zoals een bezoek aan een museum, een heerlijke wandeling door het bos, uitwaaien op het strand, barbecueën bij mooi weer of het roken van vis staan bij ons ook met regelmaat op het dagprogramma. Bij ons ga jij je nooit vervelen!

Hoe ziet een dag bij dagbesteding
Den Onvermoeiden eruit?

Bij dagbesteding Den Onvermoeiden vinden we het belangrijk om onze cliënten een gevarieerd dagprogramma te bieden. Daarom vullen we de dagen wisselend in. Wél zorgen we ervoor, dat de cliënt structuur en regelmaat ervaart door middel van een vast team en vaste momenten op de dag. Hieronder vind je een overzicht van hoe een dag op de dagbesteding eruit kan zien.

 

Eerst worden onze cliënten door onze medewerkers opgehaald en arriveren ze rond 09.30 op de dagbesteding. We beginnen de dag altijd met een gezellig koffie- of theemoment en een koekje. Gedurende dit moment bespreken we de activiteiten van de dag. Onze cliënten krijgen op dat moment ook de gelegenheid om aan te geven, wat ze graag zouden willen doen. Vervolgens gaan we aan de slag met de gekozen activiteiten. 

 

Rond 11.15 houden we een korte pauze waar iedereen even bij elkaar kan komen om lekker te kletsen. Vervolgens gaan we verder met de activiteiten. Om 12.30 houden we middagpauze en bespreken we het middagprogramma. Vaak bewegen we in de middag, omdat dit goed is voor de gezondheid. Tussen de middagpauze en het einde van de dag houden we ook nog een korte pauze. Rond 15.15 ruimen we op, sluiten we de dag af en wordt de groep naar huis gebracht.

Kennismaken met dagbesteding Den Onvermoeiden?

Wil je graag kennismaken met ons en meer komen te weten over de dagbesteding? Maak in 3 stappen kennis met dagbesteding Den Onvermoeiden:

Stap 1: Contact opnemen

We komen graag in contact met je door middel van een e-mail of een telefoongesprek. Gedurende dit contact kan je al jouw vragen stellen.

Stap 2: Afspraak inplannen

Vervolgens kan je een afspraak inplannen voor een bezoek aan onze dagbesteding. Hier kan je kijken of onze dagbesteding bij je past.

Stap 3: Proefperiode

Deze stap is niet verplicht, maar indien gewenst kan je voor een proefperiode kiezen. In deze periode kan je kijken of onze dagbesteding aan jouw wensen voldoet.

Laten we kennismaken!

Wij staan te popelen om kennis met je te maken. Neem geheel vrijblijvend contact op voor het plannen van een kennismaking.

Omgevingsgericht

Betrokkenheid bij de omgeving vinden we enorm belangrijk en daarom zetten we ons regelmatig in voor onze buurt. Door middel van creatieve samenwerkingen met bedrijven en mooie initiatieven uit de omgeving dragen we met zijn allen ons steentje bij aan een betere maatschappij.


Zo koken we onder andere regelmatig gerechten voor bruin café JaxX of ontmoet je onze dagbesteding zo nu en dan op jaarmarkten in omgeving Gilze, Breda, Waalwijk, Tilburg en Oosterhout.

IMG_3842.JPG
Dagbesteding%20Tilburg_edited.jpg
bordje keramiek apart bord amuse.jpg
IMG_8075.JPG

Over ons

Wij zijn een persoonlijke dagbesteding in omgeving omgeving Gilze, Breda, Waalwijk, Tilburg en Oosterhout. De dagbesteding werd opgericht door Wies van Gastel, die al meer dan 25 jaar in de zorg werkt. Ons vernieuwend dagbesteding concept houdt rekening met aandacht voor het individu en richt zich op plezier, persoonlijke ontwikkeling en verbinding. In de unieke, warme bedrijfsruimte verwelkomt Wies en haar team dagelijks ongeveer 7 cliënten met een verstandelijke beperking voor een dag gevuld met gezellige, creatieve, uitdagende en stimulerende activiteiten.

bottom of page