top of page

Den Onvermoeiden

Den Onvermoeiden is er voor alle mensen jong en ouder die een verstandelijke beperking hebben, een dagbesteding willen volgen waar ze thuis even los kunnen laten. Den Onvermoeiden richt zich op de persoon, zonder daarbij op een roze wolk te willen gaan zitten. We weten dat er in de zorg soms snel betutteld wordt. We verkopen geen mooie praatjes, maar we zorgen er wel voor dat je het gevoel krijgt dat je gestimuleerd en ondersteund wordt in je taken en werkzaamheden op de dagbesteding.

Wie is onvermoeid?

Een andere kijk op de dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking, daar staat Den Onvermoeiden voor! Het opzetten van een kleinschalige dagbesteding is een initatief van Wies van Gastel. Al 20 jaar ligt haar hart bij de zorg voor mensen met een beperking. In al die jaren groeide zij uit van een zorgbegeleider tot leidinggeende in de intensieve zorg bij een grote landelijke zorginstelling.

Nieuw en anders

De veranderingen in de zorgsector in de afgelopen jaren en de toenemende zakelijke benadering van mensen die de zorg het hardst nodig hebben, brachten Wies op het idee van een nieuw dagbestedingconcept. Die mogelijkheid deed zich voor toen Wies met haar partner, als bij toeval, tegen de molen en de aangrenzende maalderij liep. De molen werd woonhuis en de bedrijfsruimte werd ingericht als een grote sfeervolle en multifuntionele huiselijke familiekamer die alle ruimte biedt voor creatieve, leerzame activiteiten en bezigheden voor ca. zeven mensen met een beperking.

Bewust kleinschalig

Voor de dagopvang bij Den Onvermoeiden is bewust voor een kleinschalige opzet gekozen. Als geen ander weet Wies  dat een huiselijke ambiance, persoonlijke aandacht en respectvolle begeleiding door een kleine, vaste groep begeleiders voorwaarden zijn voor het creëren van een gevoel van volwaardigheid bij de kwetsbare doelgroep.

IMG_1994_edited.jpg

Wies van Gastel

eigenaresse "Den Onvermoeiden"

bottom of page