top of page

De zomer voorbij

Wat zijn de maanden weer gevlogen bij Den Onvermoeiden. Tijd om jullie weer op de hoogte te brengen…


Laten we eerst eens beginnen met het idee om een campinggevoel te creëren, dat hoort toch wel bij een zomer.


De camper van Wies en Peter werd achter op de dam gereden. De luifel werd uitgedraaid en al snel galmde er lekkere ‘campingmuziek’ uit de boxen. We hebben met elkaar een pastasalade gemaakt en de bbq aangezet die de lekkerste hamburgers bakte.

Lekker eten, drankje erbij en met 32° hebben we ons heerlijk op de camping aan de Costa gewaand.Met het lekkere weer verplaatsen we onze activiteiten naar buiten. Maar dan kon je zomaar een peer naar beneden horen vallen. Met de nodige wespen die dat aantrekt werd het tijd om ze te plukken. Altijd een tijdrovend klusje. Maar zo leuk om te doen!! Wel moeten ze dan direct verwerkt worden. Heel vervelend. We hebben er taart van gebakken. Heerlijke monchou-toetjes en perencompote. Omdat de perenboom zo rijkelijk gaf (dank daarvoor) hebben we veel kunnen maken en onze buren er ook van kunnen genieten.
Betsy onze witte volkswagenbus was hard toe aan een schrobbeurt. Beetje liefde kan zo’n bus wel gebruiken toch? En als we toch lekker bezig zijn, pakken we de werkbus Sjannie ook maar gelijk mee.

Heej… waarom hebben we geen water meer!!! Grootste lol met het dichtknijpen van de tuinslang.

Na zo'n klus is het tijd om uit te rusten. Hoe kun je dat beter doen dan heerlijk languit in gras te gaan liggen....De was buiten ophangen, met zulke dagen heerlijk om te doen.

Dan zie je dat je onbeperkt met beperkingen kunt zijn.Met veel plezier organiseren we iets voor de buurt, deze keer hebben we een nazomer-cocktail-bingo gedaan. Iedereen heeft een steentje bijgedragen. Tafeltjes en stoelen voor op het terras gezet, echte cocktails gemaakt met natuurlijk de prijzen erbij. Hilarisch! Wat hebben we gelachen.

Greetje was jarig. Dat hebben we gevierd bij haar thuis. Met zelfgemaakte taart, broodjes kroket en een knuffel van Betsy de hond.En komt het even wat lastiger uit om bij de groep aan te sluiten? Dan haal ik je gewoon alleen op en maken we er samen een feestje van.Marc heeft zijn eerste tas gemaakt. Wat zijn we trots op hem. Leder bewerken is het liefste wat hij doet en daar maken we graag tijd voor.Kijk eens wat er verder allemaal nog gemaakt hebben? Leuk om kado te doen. Elk kunstwerk is uniek. Nieuwsgierig?

Bel of mail gerust.

Tegenwoordig hebben we ook kadobonnen.


19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page