top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Wildplukken in Gilze, deze verrassingen vind je in onze directe omgeving & meer over onze nazomer!

Kokkerellen

Begin september gingen we op pad om bramen en vlierbessen te plukken, wist je dat deze er volop zijn in onze omgeving?!. Nog een hele toer om brandnetels te omzeilen zonder vast te komen zitten in de struiken…maar het resultaat mag er zijn.

Een vlierbessenchutney met ui, knoflook en allerlei kruiden. Daarnaast hebben we ook overheerlijke bramen-vlierbbessenjam gemaakt!!Fietsen

Een week later gingen we fietsen in de Chaamse bossen. Even passen en meten, maar toen waren we dan toch echt op weg. Iedereen heeft gefietst, wat viel dat tegen! Serieus aanpoten, tot we ons reservewiel inschakelden, zó wat kan Peter hard fietsen!!


Onderweg hebben we buiten gepicknickt. Van krentenbollen tot broodjes kaas en ham, met chocomel en vers fruit. Naar alle voorbijgangers werd enthousiast door ons allemaal gezwaaid. Wat een vrolijk setje zijn we!


Nieuw canvas!

Deze maand kregen we ook een nieuwe opdracht. Of we een mooi canvas konden maken van een vrouw en haar hond. Wat was ze er blij mee! Hij heeft meteen een plaatsje gekregen boven de eettafel, fantastisch!Exclusief aardewerk op jouw eet-tafel?

Deze maand hebben we ook een supergaaf nieuw ontwerp gemaakt voor onze schalen. Deze toffe schalen zijn exclusief want de mal hiervoor waren echte bladeren. Tot en met oktober zijn ze verkrijgbaar, zie hier 👇🏼

Natuurlijk is ook deze schaal in alle kleuren en maten te bestellen, dat doe je simpel en snel via onze toffe online webshop. Na je bestelling nemen we contact met je op voor jouw wensen en na 2 weken geniet je van een prachtig handgemaakt, custom aardewerk.


Écht sfeer proeven doe je in deze video 👇🏼

Dit zijn wij ten voeten uit, onvermoeibaar!


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page