top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Zo ziet onze feestmaand eruit 👇🏼


Nieuwe lading naar 'To Daze'

Zondag 28 november zijn alle betrokkenen bij ToDaze uitgenodigd voor een heel bijzonder bedankje. Het geheel werd opgeleukt door live muziek van 'Mario'.

Een super leuk initiatief en zeker voor herhaling vatbaar!! Waar wij heel trots op zijn is dat wij als eerste zijn geïnterviewd voor het digitale tijdschrift dat ToDaze uitbrengt. Zeker de moeite waard om dit blad eens lekker te lezen.


Den Onvermoeiden heeft bij To Daze weer mooie spullen afgeleverd, zoals de huisjes die we onlangs gemaakt hebben. To Daze is een leuke & interessante winkel met voor elk wat wils. Ga vooral eens kijken en laat je verrassen. Bovendien kun je daar lekker wat drinken en iets eten!


De huisjes kun je natuurlijk ook via onze webshop scoren 👇🏼Sinterklaas

6 december hebben we de jaarlijkse Sintviering gehouden. Met zelfgemaakte pietjes, warme chocomelk met slagroom, een heerlijke lunch verzorgd door Den Onvermoeiden… een koude maar fijne wandeling *brrrr* om daarna te beginnen met de bingo!! En wat doe je wanneer je een leeg papieren wegwerpbordje ziet… dan wordt ook dat omgetoverd tot.. jij mag het zeggen. Iedereen mocht er iets op tekenen. Het resultaat mag er zeker zijn.


Kerstversiering voor de straat

Den Onvermoeiden is weer druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de kerstversiering in de straat. Zoals elk jaar komt er bij elke deur weer een kunstwerkje te hangen. Dit jaar hebben we eerst takken gezocht in het bos. Bij goede vrienden mochten we -na een zelfgemaakte brownie door Conny en een goede bak koffie- groen knippen om te verwerken in het kerststuk (dankjewel hiervoor!).

Zodra de stukken hangen zal ik er een foto van maken en deze delen.


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page